Segt värre.

lördag den 28:e jan @ 19:28
Seg, segare, Linnea!
Idag har jag mest pustat och stånkat mig omkring här hemma i one piece och rufsigt hår. Jätteseg. Inte lust med nåt. Den största ansträgningen gjorde jag när jag stog på Seven Eleven och bestämde vilken Ben & Jerry jag skulle köpa. Det blev Phish Foof och jag är inte besviken. Chokladglass med marsmallow och chokladbitar. Gott.

Apan är inte hemma ikväll så det är jag och Malte som håller ställningarna. Mest jag eftersom Malte mest ligger i fåtöljen och snarkar. Han fick sin första aktiveringsleksak igår, en softcube från Buster. Den ser ut som en stor tärning med rundade hörn och har ett hål på ena sidan, så fyller man den med torrfoder eller godis och så får hunden klura och rulla och leka för att få ut maten, några bitar i taget. Malte fick sin eftermiddagsmat i den och knuffade, sparkade, skuttade och smaskade i 20 minuter innan alla bitar trillat ut, då däckade han bredvid mig här i soffan. Bra sak för en ett-årig boxerkille med andra ord!

Kvällen lär fortsätta i glassens tecken framför tv:n. Imorgon hoppas jag på att känna mig piggare igen och ta nya tag. Med vad är oklart. I rummet står det still då vi väntar på att ett nytt fönster vi beställt ska komma. Innan vi tapetserar ska det gamla fönstret bytas. Det blir bra och är väl värt att vänta på.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: