Rensa ut.

måndag den 9:e jan @ 19:49
Wow.
Vilken kanonbra dag jag har haft. Den började med en fin promenad i snötäckt skog, fortsatte med fika på stan med Caroline, strosning på stan med Caroline och avslutades med en powershopping i mataffären. Köpte så mycket nyttiga grejer att jag blev helt häpen.

Att umgås med Caroline var som vanligt hur trevligt som helst. Vi gick till hälsokostaffären bland annat. Jag har i flera år varit väldigt nyfiken på att testa en detoxkur. Det senaste har jag läst på lite och börjat förbereda mig för att kunna dra igång en kur eventuellt i slutet av nästa vecka. I hälsokostaffären skulle jag köpa blutsaft men istället blev det en bok om detox och raw food. Varför inte försöka äta de vitaminer som man behöveristället för att ta ett piller liksom? Boken heter "Raw food med två detoxveckor" och är skriven av Ulrika Davidsson. Den innehåller massa spännande och inspirerande recept samt fakta om de tillsatser och andra obehagliga saker vi stoppar i oss varje dag. Jag ska börja testa lite olika recept redan nu och tanken är att sen köra två veckor detox och sedan fortsätta till stor del med den kosten. Jag känner mig peppad så det kommer gå bra. Om det stämmer att man märker skillnad redan efter fyra-fem dagar kommer det nog gå galant.

Under tiden som jag roat mig har Apan fått ner tapeten från alla väggar och tagit ut heltäckningsmattan. Så det passade väldigt bra att jag hade lånat hem två tapetrullar idag. De hänger nu uppe så vi kan gå och kika och fundera. En bild lovar jag imorgon...

Nu ska jag dricka te och bläddra i min bok. Ska riktigt njuta det sista av granen också. Nu barrar den som tusan så imorgon åker den nog ut. Lite vemodigt, det har varit så mysigt att ha den inne, men julen är slut och det är dags att se framåt och ta in lite fräscha blommor med vårkänsla istället.

Ha det fint ni med!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: