Halleluja!

torsdag den 5:e jan @ 15:10
Wow.
Det händer så mycket bra grejer dessa dagar så jag skulle inte kunna vara mer nöjd. Idag åkte vi ner till stan på förmiddagen för att hyra en tapetångare och ta ner den andra väggens tapeter. När vi kom dit fick dock Apan snilleblixten att det för oss faktiskt lönade sig att istället köpa en egen. Vi har ju en hel del tapeter som ska ner de närmsta åren och apparaten kostade bara 300 kronor så det tjänar vi faktiskt på.

Så vi styrde kosan till Jula och inhandlade en där.

Men innan dess tog vi oss lite tid att titta på tapeter eftersom vi var på Colorama. Och det gick riktigt bra. Senast vi hade tittat kände jag mig helt uppgiven eftersom vi hade så olika smak men idag visade det sig att jag bara missförstått Apan. Den gången tittade Apan nämligen bara på metallictapeter vilket var ganska tvärtemot den lantliga stil jag var inställd på. Idag visade det sig dock att vi båda är på det lantliga tåget och att metallictapeterna bara fascinerat Apan en smula. Shiny-shiny liksom, men inget vi tycker passar på våra väggar. 

Så nu känns det det jättebra och jättekul och tapeten Waldemar från Sandberg blev dagens favorit. Imorgon när vi åker till MyDog ska vi också svänga in på IKEA en sväng och där finns den tapetserad i ett rum så det tänkte jag visa Apan.

Så resten av eftermiddagen ångar vi ner tapeter här i vårat hem. Såååå roligt och känslan att dra ner tapeter i stora remsor är så befriande på något vis. Om någon månad har vi ett nytt och mysigt sovrum som är VÅRAT. Den känslan är så bra. Jag är så tacksam!
Halleluja!Kommentarer
Postat av: Din far.

Om Halleluja!

Gillar dig!!! Mycket!!

16:28 torsdag den 5:e jan 2012
Postat av: Lisen

Om Halleluja!

Haha javisst kan väl alla bli bländade av lite blingbling?! Men den där tapeten Waldemar är så himlahimla fin så jag hejjar på den, jag!

13:29 lördag den 7:e jan 2012
Postat av: ElisabethT

Om Halleluja!

Nästa gång jag sk at aner tapet ska jag också hyra en sån, förra gången jag rev tapet fick jag inflammation i tummens yttersta led! Akut ont, kan jag säga. Kram

19:55 lördag den 7:e jan 2012
http://kapverde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: