Det är en blåsig vinter vi har.

onsdag den 4:e jan @ 12:36
Här sitter jag och är glad att jag lever. 
Apan och jag kom hem från förmiddagspromenaden med Malte för en stund sedan, det var en spännande promenad.
Vi hade just gått ur skogen och gick i godan ro då det plötsligt knakade till inne i skogen. Följt av ytterliggare knak och brak och ett dån föll en stoooor gran omkull inne i skogen bredvid oss. När den väl fallit till marken var toppen bara någon meter från oss. Vilken upplevelse! Och vilken tur att vi inte gick inne i skogen. Och vilken tur att den inte drog med sig fler träd i fallet. Nu gick det ju bra och det var bara en himla häftig upplevelse. Det är så blött ute i markerna nu och den här granen hade stått på berg så fukten och blåsten fick den att välta och dra med sig en rejäl rotvälta i fallet.
Så nu har man varit med om det också, häftigt!

I övrigt är jag taggad på mitt kreativa projekt som jag bestämde igår. Nu är det dock så att jag måste hålla det hemligt i ungefär en månad, så ni får hålla till godo tills den är klar... Men det kommer vara värt att vänta, det lovar jag :)

Nu ska jag tända eld i kaminen, sätta på radion och greja lite i köket. Det var ingen som hade varit här och diskat vår disk i natt heller... Märkligt. 

Ha det fint och var försiktiga i skogen när det blåser.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: