Mål 2012.

tisdag den 3:e jan @ 10:10
Jag har gett det några dagar att klura på mina mål för 2012, såna saker är ju inget som bara ska hetsas fram tycker jag. Ska jag lyckas måste det vara något som taggar mig. Att ett mål skulle ha med kreativitet att göra har jag varit säker på, men inte exakt hur. Igår kom det till mig dock! Det slog mig när jag tittade igenom min blogg på nyårsafton att jag var så himlans kreativ i våras, men sen dog det ut under hösten.

Därför är ett av mina mål att under 2012 ha ett kreativt projekt i månaden, utöver skolan.
Jag vill verkligen underhålla min kreativa sida, det ger så mycket! Det är också ett bra och roligt sätt att träna på att få saker gjorda.

Mitt andra mål 2012 är att under våren ordna en lärlingsplats hos en tapetserare här i området och att till hösten kunna börja "jobba" hos denne. 

Dessa två mål är mina två största personliga mål det här året. Utöver det finns det mer gemensamma mål som jag har med Apan. Inte för att vi pratat ihop oss om det direkt men jag skulle tro att han håller med om att ett nytt sovrum under vårvintern och att riva en vägg under sommar/höst är två rimliga mål här i vårat hem under året. 

Det känns peppande med mål i vardagen och jag hoppas på att kunna uppfylla dem alla!


Så åter igen, Gott Nytt År och låt oss alla ta chansen att förbättra de beteenden vi inte är nöjda med hos oss själva.Kommentarer
Postat av: storasyster

Om Mål 2012.

Åhhh! Det är en ynnest att ha en så klok syster som du! Kram

14:11 tisdag den 3:e jan 2012
http://lavida.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: