Hemvändar'n.

måndag den 13:e feb @ 18:34
Nu är jag tillbaka på mossig mark igen!
Har haft fem fantastiskt roliga och bra dagar i Stockholm. Jag har gjort stan, spanat in några kändisar, druckit öl på söder och hängt hos brorsan. Allt har som sagt varit topp!

Tro nu inte att jag varit hemma och bara tagit igen mig det senaste dygnet, åh nej. Upp i ottan, tjugo över fem rättare sagt för att åka till djursjukhuset Blå Stjärnan i Göteborg. Där hade vi ett inbokat besök för att undersöka Maltes hörsel. Och svaret var det vi anat, helt döv på det vänstra örat och lite hörsel på det högra. Skönt att ha det bekräftat och diagnosen blev att det är genetiskt betingat vilket betyder att vi antagligen kan få en liten summa pengar eftersom han är försäkrad mot (för?) dolda fel.

Efteråt åkte vi till min syster, åt våfflor och uppvaktade 4-åringen. I present fick han januaris kreativa projekt, och vad det var visar jag senare! Mycket mysig fikastund iallafall. Och som alltid fint att träffa syster!

Och dagen slutade ju inte där. Åter hemma har Apan bytt fönstret i sovrummet och jag har assisterat där det behövts. Nu sitter fönstret på plats och imorgon tror jag fixet såsom fönsterfoder och eventuellt fönsterbräda också kommer på plats. Vi har också köpt golvet så vi får väl se om det blir lagt först eller om tapeterna kommer upp först.

Nu ska jag fortsätta greja runt. Jag fixar och donar med en sak på internetschi. 
Vad det kan vara kan ju ni fundera på!Kommentarer
Postat av: ElisabethT

Om Hemvändar'n.

"moster" får lära Malte teckenspråk!

22:17 torsdag den 16:e feb 2012
http://kapverde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: