Söndag <3

söndag den 5:e feb @ 10:03

Åh.
Jag har sagt det förut, jag älskar söndagar! Den mest kravlösa dagen av alla. Veckan har varit hektisk och fullspäckad så en söndag är välbehövlig. Tidiga mornar upp ur sängen leder till tidiga kvällar ner i sängen och däremellan full rulle. Jag orkar med det bra eftersom det är så gott som bara roliga saker som händer i skolan. Jag har jobbat vidare med silltunnan, i onsdags då vi har materialkunskap fick vi prova på att tova hela dagen och torsdsg till fredag bytte vi verkstad med silver och fick göra egna smycken. Hela veckan avslutades i fredags med en guidad visning på Röhsska Museet, och en liten runda på stan. Mycket bra!

Två dagars helg känns denna vecka som en ganska kort tid att återhämta sig på, men vad göra? Och det är faktiskt så att jag bara går i skola imorgon, sedan är jag ledig tisdag, vilket är gött!

Idag ska jag bara mysa runt här hemma, försöka flytta lite saker som inte har någon plats från vår hall till boden. Där får de stå tills det är dags att rensa boden istället. Sen ska jag fika också. Kaffe och silviakaka. 

Hoppas ni har en härlig dag ni med.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: