Tröttheten regerar.

torsdag den 22:e sep @ 19:27
Hej hej hallå bloggen. Här är jag igen. Jag har inte så mycket att säga egentligen. Jag är rätt trött och utpumpad efter veckan antar jag. Och främst denna dag. Har kämpat som bara den med att forma en kantstoppad sits idag och det tar på fingrar och handleder efter att ha knådat, klämt och tryckt så gott som oavbrutet i typ fem timmar. Så ikväll sitter jag i soffan som en zombie, med tom blick och bara laddar batterierna. Men imorgon är det fredag igen och fredagsmys. Dagarna rusar förbi. I skolan har vi gofika och det är alltid något att se fram emot. Kaffe, gofika och tjatter med mina härliga klasskamrater. Det är ett gött gäng, det kan inte nekas och de gör dagarna, om möjligt, ännu roligare.

I helgen ska jag ta mig an ett bord jag fyndade på loppis för några helger sedan. Ett bord i teak från 60-talet skulle jag tro. Det är ett  soffbord och under själva bordsskivan är ett hyllplan i string, väldigt fint. Var dock superskrangligt men jag har tagit loss benen och ska limma rikligt innan jag skruvar på dem igen.Sedan ska bordsskivan slipas och oljas med teakolja, så ska jag nog spraya stringplanet i ny färg, är guldigt (mässing?) just nu men kanske blir vitt eller så istället.

Det var väl det jag kunde tömma min hjärna på just nu. Nu blir det som sagt var jag, soffan och förhoppningsvis en Apa som vill gosa mig. Över och ut.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: