Min EPA-fåtölj.

måndag den 19:e sep @ 20:33
Precis som vanligt rusar tiden förbi i 100 knyck. Idag påbörjade vi femte veckan i skolan och om ytterliggare några veckor är A-kursen i Hantverk slut. I nästa kurs ska vi få klä var sin EPA-fåtölj. Stommen är tillverkad av eleverna på möbelsnickeriet  och sedan får vi klä på den, ända från sadelgjord och fjädrar till tellikor och snodd! Det ska bli hur kul som helst, jag längtar!

Idag bestämde vi ifall vi ville ha armstöden oljade, vaxade, betsade, eller målade. Jag hade bestämt mig för att välja en olja som kallades "Danish Oil" men rätt som det var fick jag feeling och valde en mörkgrön bets istället. Jag tror det kommer bli snyggt. Har inte helt bestämt mig för vilket tyg jag vill ha än, men det står mellan tre olika, och alla har grönt i sig.


Här är det tre tygerna!
Från vänster är det "Rabarber","Morfars Trädgård" och sist "Folklore". Alla tre ifrån Gocken Jobs. Just nu tror jag att det kommer bli tyget i mitten, Morfars Trädgård, på min fåtölj. Jag föreställer mig att den ska passa fint i ett barnrum här hemma så småningom. Betsen skymtas i högerspalten, under den ljust gröna betsen.

Himla roligt projekt, längtar så tills vi får sätta igång med detta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: