Första kundjobbet.

söndag den 18:e sep @ 08:52

Taaadaaaam! 
I veckan blev mitt första kundjobb färdigt! Sex stycken i klassen har klätt om varsin sånhär stol och nu ska de tillbaka till kunden igen. Känns grymt kul. Och inte tycker jag att kunden behöver skämmas ögonen ur sig för att ha dessa hemma, arbetet är iallafall väl utfört. Att spika tellikorna var det svåraste tycker jag, men samtidigt väldigt roligt också. Det blir väldigt fint när man väl får till det.

Här ser ni också mina nya stövlar! De köpte jag för halva priset för ungefär två veckor sen. De är märket Le Chameau och de är helt underbart mjuka i gummit. Har haft dom på mig nästan varje dag sen jag köpte dom. Gummistövlar är värda sin vikt i guld när man går i skogen upp till tre timmar om dagen.

Idag ska jag storstädat här hemma. Igår storstädade jag ute. Den här helgen sker det nämligen stora, stora förändringar här hemma på vår tomt. Det går knappt att fatta vilken fin tomt vi kommer ha när vi är klara. Apan har hyrt grävmaskin och gräver igen dräneringen vi hållt på med i typ två år. Han jämnar också ut tomten på baksidan och det blir STOOORT. Vi kommer få en himla fin plats där utan någon insyn. En vedeldad badtunna ska vi ha också :)

Kort och gott så känns detta som ett stort steg i början på att förvandla detta hus och tomt till något som är vårat. känns superspännande! Jag känner genast hur kreativiteten kickar igång. Mycket bra känslor!

Jag ska också åka en sväng till min "granne" Ulrika i Sörbo och hämta ett kommande projekt i skolan. En stol som jag ska klä om för henne. Så idag är en rolig dag då kreativiteten ska få flöda!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: