02 Min Första Kärlek

fredag den 16:e sep @ 11:11
Första gången jag såg honom satt han uppe i ett träd, högt bland alla tälten. Året var 2003, jag var nyss fyllda sexton år och var på min första Arvikafestival. Det tog inte en lång stund innan jag och mina två bästa vänner hittade modet och gick bort till grabbgänget några tält bort. Där mötte vi gänget från Ödeshög och jag skulle vilja säga att resten är historia.

Från första ögonkastet fångade den där pojken med det rufsiga bruna håret och det stora leendet mitt intresse. Han hette Fredrik. Jag minns inte alla detaljer, det kan bero på den där bag-in-boxpåsen med vin vi hade fått tag på tidigare på dagen. Jag minns iallafall att det blev hångel i tältet och pirr i magen och att festivalen blev något helt annat än jag förväntat mig.

Vi höll kontakten på Lunarstorm och träffades några gånger under sommaren. Det var trevande, nyfiket, blygsamt och samtidigt så mycket känslor i kroppen så jag trodde att jag helt skulle bryta ihop om jag inte fick träffa honom. När jag tänker på sommaren 2003 är det ett virrvarr av Håkan-texter, cykelbud och PJFF:or, gröna mössor, HIM och FV.

Till slut, den 20:e September om jag minns det rätt, när vi hade spenderat en kväll i en soffa och kollat på Hair bestämde vi oss för att nu är vi tillsammans och sen hånglade vi tills vi anade att vi hade hånglat så länge så vi nog borde gå och lägga oss.

Efter det började ett och ett halvt år av intensiv och stark kärlek, fin som snus. På distans älskade vi varandra så mycket, så mycket och skrev dagboksinlägg efter dagboksinägg på Helgon om hur vi saknade, längtade och älskade varandra samt citerade låttexter in i det oändliga. Jag är så glad att alla dessa dagboksinlägg finns kvar, det är bästa nostalgitrippen att bläddra igenom. Där står så mycket fint och vackert som jag aldrig tror jag skulle kunna sätta ord på idag. På tonåringars vis, storslaget och dramatiskt satte vi ord på våra känslor.

Men så, efter ett år och några månader förändrades saker och ting. Jag förändrades, jag tror Fredde förändrades och nyförälskelsen stillades. Jag tror att varken jag eller Fredde kunde se det så då, vi trodde nog att vi inte var kära längre. Så det tog slut.

Nu är det ganska så många år sen faktiskt men jag kan fortfarande minnas många av våra fina stunder tillsammans och jag är så glad att min första kärlek var så fin och vacker och att vi hade så mycket roligt ihop. Jag vill alltid minnas vår fina tid för den får mig alltid att le och Fredriken kommer för alltid ha en plats i mitt hjärta!

Låtar som var våra:

   
Lars Winnerbäck - Kom Änglar

   
Håkan Hellström - Minnen av Aprilhimlen

<3Kommentarer
Postat av: Din Far.

Om 02 Min Första Kärlek

Får tårar i ögonen!!! Du vet varför. Kram!

16:12 fredag den 16:e sep 2011
Postat av: fredrik

Om 02 Min Första Kärlek

Jo det där kan vara bland det finaste på ganska många år fröken, blev alldeles jätteglad! Önskar dig med detta en utomordentligt trevlig helg (och fortsättningsvis också). kramkram

16:16 fredag den 16:e sep 2011
Postat av: Din far igen!

Om 02 Min Första Kärlek

Positiva tårar för undvikande av alla missförstånd!!! Kram!

16:18 fredag den 16:e sep 2011
Postat av: Mia

Om 02 Min Första Kärlek

Tårar här med, jojomensan... Du rörde hela familjens hjärta ju! Du är för alltid fin och jag är så GLAD att just Fredrik var din första kärlek. Många kramar storasystern Mia

21:59 fredag den 16:e sep 2011

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: