Min skoldag.

tisdag den 13:e sep @ 19:33

Hej och välkomna till min skoldag. Den börjar här, vid mitt bord. Jag har hurts nummer sju, min fars lyckonummer. Det är bra! Jag sitter precis till vänster när man kommer in i klassrummet, så ni vet när ni kommer och hälsar på!

Bortanför mitt bord skymtar fikabordet, där dricks det kaffe, fikas och äts matlådor. Trevliga saker att ha nära till.


Idag var det dags att bestämma vilka tellikor, alltså vilken möbelspik, vi skulle ha till våra stolar. Vi kom snart överens om runda mässingsfärgade.


I tygrummet valdes det snodd till ett par andra stolar. 


Sedan började den sista spännande etappen på stolarna! På med det sista tyget. Först nålas det upp, sedan klipps kanterna på tyget till och viks in och vi spikar fast nubb preliminärt. En utav de svåraste delarna är att vika hörnen, men jag blev nöjd med mina idag. Det är ganska meckigt att få det att inte se meckigt ut. Är väldigt nöjd med mina "spika-nubb-skills" också för övrigt.


Och så till sist byts nubben ut mot tellikor som ska spikas rakt och med jämt avstånd (såklart) längst med kanten. Det blev inte helt perfekt, men för att vara min allra första rad utav tellikor så är jag bannemej riktigt nöjd!

Det var min dag i skolan det!

Imorgon spikar jag i de återstående två raderna med tellikor, sedan ska vi lära oss att sy smygsöm och att sy fast snodd. Kul! Tills dess ska jag vara jäkligt passiv och inte flytta mig från soffan. Är som sagt förkyld igen och vill INTE att det blir värre än vad det är. Då kan det hända att jag måste gnälla lite igen. Och det är inte kul.
 
Klart slut, dags för mys!Kommentarer
Postat av: Amelie

Om Min skoldag.

Va duktig du är!

19:45 tisdag den 13:e sep 2011
http://elefteria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: