Nöjd.

lördag den 10:e sep @ 09:33
God Morgon bloggen!
Nu är det helg igen. Helg betyder kaffe ur mina stora kaffemuggar och morgonrock under hästfilten framför tv:n. Är ni med mig? Det är mys. Malte är med också. Han ligger under en filt i fåtöljen bredvid och är så bedårande underbar så jag får anstränga mig för att inte vara där och pussa och väcka honom hela tiden.

Jag vet att det inte är en nyhet och att flera sagt det före mig men herre min je vad fort tiden går! Veckorna rusar förbi och plötsligt är det just lördag igen.

Jag trivs så fantastiskt jädra superbra i skolan. Det är jätteskoj och att det är en bit att pendla gör mig ingenting för det är SÅ värt det. Jätterara klasskamrater, fantastisk lärare och roliga arbetsuppgifter och dessutom jättefina slutresultat! Trots att det bara är tredje veckan upplever jag redan att jag blivit duktigare. Vi har gjort två kullerstoppade sitsar och redan andra gången känner jag skillnaden mot första, och då blev det ändå bra redan första gången jag gjorde det! Denna veckan har vi klätt om stolar åt en kund, bara en sån sak, att få göra det "på riktigt" är ju så roligt. 

Det var ju ändå en chansning från min sida att satsa på det här. Jag har inte hållt på med det ens på hobbynivå innan så nu känns det så himla bra att jag litade på min magkänsla ändå och provade! Det känns som jag hittat rätt och hittat något som passar mig perfekt. Det är kreativt, pyssligt och ett omväxlande arbete som också kräver sina muskler. Och massa kunskap och erfarenhet. Och där har jag ju just börjat. Upplever det verkligen som att jag har det rätta handlaget och den rätta känslan. Nu ska jag gå in 110% till att suuuuuuga i mig kunskap och erfarenhet som en torr, torr, toooooooooooorr svamp!

Livet är så spännande, det tar med en på så oväntade vändningar emellanåt. För ett år sedan hade jag ingen aning om att stora pusselbitar till mitt framtida liv skulle falla på plats. Men jag hade tålamodet och jag har aldrig stressat fram beslut runt detta. Det är jag så glad för eftersom jag tror att det gjort att det blev så rätt till slut. 

Nu ska jag ta det lungt en stund till, bara göra ingenting. Efter det har jag lite att stå i här hemma men allra mest ska jag bara ta dagen som den kommer. Inga måsten, bara fri tid!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: