01 Presentation av mig själv.

onsdag den 7:e sep @ 06:39
Det här med att beskriva sig själv känns alltid lite knivigt. Jag har en uppfattning om mig själv samtidigt som var och en av er som sitter där ute och läser har era egna uppfattningar om mig. Jag gillar att tänka att det finns lika många versioner utav mig som det finns personer jag träffat. Det finns inget rätt svar, det finns inget facit. Men efter att ha umgåtts med mig själv i 24 år besitter jag iallafall aningens kunskap om hur mitt tänk fungerar, men jag långt ifrån fullärd. Att lära känna sig själv är livets resa.

Det jag vet om mig själv är att jag bland annat tycker om att vara snäll, vara med andra snälla personer, dela roliga upplevelser med nära och kära, att göra mitt bästa, vara med djur och att pussa på dom, vara i naturen, att sitta hemma i min morgonrock och dricka kaffe, fika, laga mat, äta, och att hålla Apans hand när jag ska sova. Jag vet att jag inte tycker om att bråka, att höra andra bråka, att vara ensam när det åskar, att sova för länge, att vara sen och att göra saker jag tycker jag är dålig på. 

Jag vet att jag är bra på att göra saker noggrant och fint, att skriva, att virka, att sticka och att laga mat. Jag vet att jag behöver jobba på att bli bättre på att prata i telefon med mina vänner, att svälja min stolthet och konfrontera mina mindre bra sidor och beteenden samt att lita och tro på mig själv i alla situationer.

Det är lite utav det jag med all säkerhet vet om mig själv men jag upptäcker titt som tätt nya sidor och beteenden hos mig själv som jag inte kunnat se innan. Det är ett ständigt och ett uppmärksamhetskrävande jobb att hålla reda på sig själv. Det är också väldigt givande.

Om tio år satsar jag på att ha ett mindre ego och vara en ännu mer ödmjuk person som tar mig tid för andra, som hjälper de som behöver hjälp och som sprider kärlek. 
Det är iallafall vad jag tror att den här världen behöver. Kommentarer
Postat av: storasyster

Om 01 Presentation av mig själv.

Hur skulle vi kunna??!! Going! Simon såg fotot: Åhh, Malte!

11:47 onsdag den 7:e sep 2011
http://lavida.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: