LOV

måndag den 31:a okt @ 10:07
Jag har lov!
Det är helt underbart skönt, och det har just börjat! I helgen har jag inte gjort NÅGONTING! Jag har gått hemma i min morgonrock, myst med Apan och Malte och ignorerat högarna med disk och tvätt, tagit tupplurar och druckit stora koppar kaffe. Idag känner jag mig utvilad och avslappnad och nu ska jag börja ta tag i lite saker här hemma. Storstäda är ett projekt som kommer pågå hela veckan. Det dåliga vädret har satt igång pysslet inne och den delen av huset som kommer bli vårat nya sovrum under vintern ska nu tömmas på möbler, så i veckan ska de plastas in och ställas ut i vår personliga lagerlokal :) Ska bli så skönt att få ut det ur huset så vi äntligen kan sätta igång. Nu känns det på riktigt och planeringen har satt igång på riktigt. Apan är taggad och tillsammans ska vi bygga oss ett fint sovrum med platsbyggd säng och smart förvaring. Ja, det lär bli bra.

Ska också hinna träffa vänner och gå på musikquiz i veckan. Och fika! Älskar höstfikor, de är väldigt, väldigt mysiga. Sen är det ju loppisar i veckan också... De ska jag nog försöka ta mig tid till också! 

Himla härligt med lov kort sagt. Skönt med tid hemma och att få vara med Malte och Apan mer än annars. Det är det jag gillar bäst!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: