Svisch!

måndag den 24:e okt @ 20:27
Så är det kvällen igen och jag sitter här framför skärmarna. Svisch säger det! Det känns som att det är fredag hela tiden. Jag både gillar och ogillar det. Undrar hur jag kommer uppleva tid om sådär en 20-30 år om tiden redan nu känns så minimal på nåt vis. Svisch!

Har blivit mer medveten om mina händer de senaste månaderna. Jobbar med dem på ett nytt sätt, använder dem flera timmar varje dag till att känna, trycka, dra, spika, sy och spänna. Händerna förändras. Höger pekfinger har blivit tjockare. Huden på fingrarna har ömsats och uppgraderats till en hårdare, tåligare. Smörjer dem noga och stretchar dem varje kväll. Vill ha mina fina händer så välbevarade som det går.

Armarna har jag konstant träningsvärk i. Triceps skriker till och gör sig påmind var och varannan dag. De kan behöva det, mina taniga armar, lite muskler och lite power. Det skulle matcha mitt inre. Jag känner mig stark och full av power. 

Förutom den där tredje förkylningen denna höst, som inte riktigt överger mig. Hosta. Med slem. Jag vill spy för det är så äckligt att hosta upp en slemboba till frukosten. Bläääh. Ni kanske inte visste det om mig, men det finns något som äcklar mig extremt. Löst snor. Fy. Minns tidiga vintermornar när jag väntade på bussen till skolan i en busskur. Någon hade roat sig med att lägga en rejäl snorloska på busskurens glasvägg. Loskan hade frusit till is. Jag ville bara spy rakt ut. Kunde inte befinna mig i busskuren. Först när plusgraderna kom och loskan rann bort igen kunde jag sitta därinne utan att äcklas ihjäl.

Jag antar att mina framtida barn får bota denna fobi.

Det var mina måndagstankar. Ha det fint alla där på andra sidan skärmen. 
Glöm inte att vara snälla.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: