Plötsligt händer det.

måndag den 28:e nov @ 08:13
God morgon bloggen!
Här sitter jag och har söndagsmys på en måndag. Hur gött är inte det? 
Jag unnar mig en lugn morgon som start på denna veckan. Måndag förmiddag är lugn i skolan. Jag ska sy fastredningsgarn på fåtöljens sits idag, och det hinner jag med på förmiddagen, även med en lyxigt lugn morgon här hemma.

Helgen har gått superduper fort. Den har bara rusat förbi! Jag har hunnit med en del ändå. Adventspynt, adventsmys, grötkok och glöggfika. Så har vi kommit igång med väggen som ska upp här hemma också. Väldigt, väldigt spännande. Apan är duktigast och gör mest men jag hjälper till där det behövs. Riktigt roligt är det iallafall och igår hann vi få upp de första reglarna. Idag tror jag Apan fortsätter, om inte annat kan vi kanske fortsätta greja lite om kvällarna. Det ska nog iallafall inte ta så hemskt lång tid. Detta betyder att det är hög tid att kolla tapeter. Det är väl nästan det roligaste faktiskt. Vi tänker grönt. Det tycker jag är en bra sovrumsfärg. Det ska vara mysigt, lugnt och ombonat. 

I övrigt är det mest skolan som gäller för min del. Skola, skola, skola. Det är hemskt roligt, samtidigt som jag känner att det ska bli hemskt skönt med jullov om några veckor. Innan dess har jag det roligaste kvar på fåtöljen, överstoppning och sedan är det dags att kä den! 

Nu ska jag göra mig iordning för en dagen. Hej och svej!Kommentarer
Postat av: Storasyster

Om Plötsligt händer det.

Hej söt! Åhh va jag är nyfiken på ditt adventspyntade hem och att se väggen växa fram......bilder!!! Kram från mig som oxå söndagsmyser på en måndag. ;)

10:00 måndag den 28:e nov 2011
http://lavida.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: