Grundstoppning.

torsdag den 10:e nov @ 21:21

Tänkte jag skulle ge en liten inblick i arbetet med grundstoppningen utav sitsen. Alla moment är inte med, men det är ändå en översikt över allt jobb och en del av de moment som jag jobbat hårt med de senaste två veckorna i skolan. Det är mycket jobb med att fluffa, fluffa och fluffa sitsen full av kroll, som stopnningsmaterialet heter. 1,7 kg kroll i ett typ 2-3 dm tjockt fluff som sedan ska packas, tryckas, pressas, sys ner och pressas ner lite till tills det blir ca 3 cm tjockt istället. Ja, ni kanske fattar, det är en hel del arbete!

Nu har vi börjat med ryggen och det är liknar sitsens stoppning, men har inget resårhus. När ryggen är klar är det överstoppning som ska på och göra fåtöljen mjukare och skönare.

Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och gå och lägga mig snart. I ärlighetens namn känner jag mig låg idag då ett moln visade sig på min i övrigt klarblåa himmel. En natts sömn och sen hoppas jag att jag har energi för att spruta ur mig positiv energi och positiva tankar så att allt negativt bara dör och försvinner. Bara ruttnar bort och aldrig mer kommer tillbaka. Morr.Kommentarer
Postat av: Malin Moen

Om Grundstoppning.

Jätte coolt skall bli coolt att efterfölja och se hur resultatet kommer bli! Jättefin blogg föresten! Skall vi följa varandras? Hoppas du får en jätte bra helg, kramar! :)

07:59 fredag den 11:a nov 2011
http://nattstad.se/starshine

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: