Att göra det mörka ljust.

tisdag den 8:e nov @ 19:05
Nu mina kära vänner. Nu är den här, Den Mörka Tiden. Jag kände det starkt igår och även idag. Det är mörkt på väg till skolan och det är mörkt på väg hem från skolan. Har man otur är det även ganska mörkt och disigt där emellan också. Alla färgglada löv ligger på backen och naturen är mest mörkt grön och brun.

November är min tuffaste månad. Den färgsprakande hösten är över och jag har ännu inte vant mig vid mörkret. Om några veckor kommer adventsljusstakarna fram och lyser upp och mysar till det här i mörkret. Fram tills dess gäller det att plocka fram positiva tankar, ljusslingor (bästa mysfaktorhöjaren!!!), värmeljus och varma drycker. Jag plockar också fram den där tanken jag hade i somras då jag hade varit utomhus i vad som kändes som veckor och bara längtade efter en mörk kväll med levande ljus, gott te och att krypa ner under en filt i soffan, inomhus! Nu är de där kvällarna här så nu är det bara att passa på att njuta av allt soffmys som erbjuds!

Annan humörhöjare för mig är färg. Jag blir helt galet sugen på färg. Färg, färg, färg! I somras var jag tokig i pastell, då var naturen i sig färgsprakande. Nu när naturen består av nästan bara dova färger blir suget på starka färger på mig själv och på mitt hem starkare! Orange, rött och rosa! Röda läppar, röda naglar. Och min vaniljparfym från Body Shop. Jag skulle vilja duscha i den om det gick. Älskar att mysa ner mig i min orangea halsduk på morgonen och känna vaniljdoften osa om mig. Mums. Det kanske är märkligt men det ger mig enorma höstmyskänslor.

Nu ska jag inte låta mer utav denna afton fylld utav utrymme för mys gå till spillo. Filten är i soffan, brasan i kaminen i tänd och värmeljusen är tända. Har dessutom några schyssta tidningar att bläddra i. Och på at om inredning. Rice ger mig den färginjektion jag behöver. Kan inte se mig mätt. Jag vill ha ungefär allt så det är ett hett tips till den som planerar att köpa en julklapp till mig. Kolla på Rice, jag älskar typ allt.

www.rice.dkKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: