Söta Saker

tisdag den 1:a nov @ 21:47
mig själv när jag är på det humöret. min klänning med kattor på. och hallongrottor.

Idag har min mor, far, syster och alla systerbarn varit här på fika. Det var verkligen en mysig visit. Jag bjöd på hallongrottor och de... gick åt kan man säga :) Innan de kom på besök fick kök och vardagsrum sin storstädning. Skönt med besök för då går det fortare att få ändan ur vagnen. 

Efter fikan åkte jag och Malte efter hela familjekaravanen till Vänersborg. Jag kollade lite på visningen på auktionen mina föräldrar åkte till. Några fina saker hittar jag alltid, men just nu måste jag hejda mig, vi har verkligen mycket saker här hemma som ska ut ur huset först... Men ibland är det svårt att låta bli ändå! :)

Efter det gick Malte och jag en promenad i metropolen Vänersborg. Skämt åsido. Vänersborg är inte så stort, men väldigt, väldigt mysigt. Alla trähus och kullerstensgator gör mig glad. Några fina små butiker finns där också. En mysig promenad vart det!

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan med Malte. Han tycker jag är allmänt lam som inte sitter där han gör. Dökonstigt att inte sitta och knö tillsammans liksom. Det gör vi ju alltid vid den här tiden! Ja, ni förstår, jag måste gå!

Tjing!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: