03 Mina Föräldrar

onsdag den 2:e nov @ 16:17
Var börjar jag när jag ska berätta om mina föräldrar tro? Jag har två stycken. En mamma och en pappa. De heter Eva och Ulf. Jag är mina föräldrars fjärde och sista barn och kom till eftersom de inte var nöjda med sina tidigare barn. 

Min far har jobbat som konsult under min uppväxt. "Min pappa jobbar som konsult" sa jag stolt till de andra barnen i skolan som tittade på mig som frågetecken. Det dröjde tills jag var ungefär 18 år innan jag fattade vad det var man egentligen gjorde som konsult.
Mammas yrke var lite lättare att förstå, hon var sjuksköterska och jobbade på ett äldreboende. Dit följde jag med ibland när pappa var bortrest och mamma skulle jobba. Då fick jag gå med runt bland de gamla. Jag tyckte det var spännande och roligt, speciellt eftersom jag bara behövde visa mig för att göra de gamla glada. Väldigt fint faktiskt nu när jag tänker tillbaka på det.

Många av mina föräldrars intressen har smittat av sig på mig kan jag konstatera! Att åka till loppisar och att gå på auktioner är ett utav dem. Djur är ett annat. Intresset för inredning kommer från min mor, och såklart att klä om möbler! Och att driva eget företag, för det är ju det man gör när man är konsult! Eller...? ;)

Under min uppväxt har vi haft många djur i vårt hem. Det är jag JÄTTEGLAD för. Jag älskar djur och vill att mina barn också sak få leva med många djur omkring sig för det lär man sig så mycket på! Genom detta har jag lärt mig att ta ansvar och jag har lärt mig att ibland får man sätta sig själv åt sidan för att ge en annan, kanske hjälplös, varelse omvårdnad. Det har varit nyttigt för mig iallafall. Det har också varit roligt att ha ett så stort gemensamt intresse med mina föräldrar.  På så sätt har vi spenderat mycket tid tillsammans och fått många fina minnen att dela.

Jag skulle säga att mina föräldrar är både aktiva och drivna, inte rädda för att prova något nytt och har allt som oftast en positiv inställning. Under min uppväxt tycker jag att de har haft en avslppnad inställning till fostran och jag har aldrig behövt skämmas över mig själv eller känna mig "fel". Det tycker jag är väldigt fint och det ska jag verkligen ta med mig till mina barn! 

Jag skulle tro att mina föräldrar inte haft någon speciell "linje" de gått efter när de uppfostrat mig. Jag tycker själv att jag hade en väldigt fri uppfostran. Känns som att jag lärde mig om livet bara genom att växa upp i den familj jag gjort och med alla de händelser vi har gått igenom. Jag kan konstatera att jag är glad över att jag blivit den jag är och vill ge mina föräldrar krädd (cred) för det. Jag tycker de har mycket att vara stolta över!

Jag är så tacksam över att ha er som föräldrar, ni är snälla och goa och har alltid skämt bort mig!  Jag känner mig alltid välkommen hem och jag vet att ni alltid finns där. Det är så värdefullt så det går inte att beskriva!
Puss och kram på er!Kommentarer
Postat av: Din Mor och far.

Om 03 Mina Föräldrar

Och vi är också mycket tacksamma att ha dig som ett av våra fina barn!! Hoppas det blev rätt stavat har svårt att se genom mina "vattniga" ögon;-) Puss och kram på dig också!!

21:57 torsdag den 3:e nov 2011

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: