Njuta.

måndag den 28:e mar @ 14:55
Fy fyttirackarn hörrni vilket underbart väder!! Jag kom nyss in efter att ha varit ute i trädgården i 1½ timme med Malte, Sookie och Sonja.Vi har ömsom busat och ömsom gosat. Malte gillar att krypa upp i knät och riktigt mojsa ner sig och pussas och bita på sin favvoleksak. Råkar han tappa leksaken ger han oftast upp den för att inte behöva lämna knät. Om han ändå måste så skyndar han sig att glida ner och snabbt norpa åt sig leksaken och lika snabbt vara tillbaka i knät. Då mår han den lille kelgrisen. Nu ligger han utslagen på prinskudden.

För att göra ett försök att skriva om något annat än Malte (!!!!!!!!!!!!) så tänkte jag berätta om böckerna jag fick härom dagen:

Två böcker av Anne Cathrine Hagen om att renovera, måla och tapetsera möbler. Är mycket nöjd med dessa böcker, de ger svar på en hel del utav mina grundläggande frågor. Till exempel finns ett helt kapitel tillägnat vilka verktyg som behövs, mycket bra! Jag ska skriva en liten lista sen på det vi inte har här hemma redan och till helgen har jag tänkt att införskaffa de verktygen och åka förbi loppisen i stan och se om det finns något billigt renoveringsobjekt jag kan ta mig an! Kul!

Nu ska jag också passa på att relaxa lite. Senare blir det nog en stund till i solen i trädgården.
Äntligen vååååååår!!!Kommentarer
Postat av: aamsingh92

Om Njuta.

Indisk curry hus (www.indiancurryhouse.net) ligger i Scheelegtan 6. 112 28Stockholm, ger vi våra kunder en god smak av indisk mat. Vi har kompetens inom indisk curry hus Chicken Tikka Masala Stockholm, indisk curry hus Tandurikyckling Stockholm, indisk curry hus Tanduri kyckling masala Stockholm, indisk curry hus Indisk matta Stockholm, indisk curry hus Chicken Tikka MasalaStockholm, indisk curry hus Kyckling Sizzler Stockholm, Indiska curry House Nanbröd och Lamm Vindalo Stockholm Vår mat är känd för sina indiska kryddor. Vi har en mycket bra respons för indisk mat i Stockholm.

15:23 tisdag den 27:e sep 2011
http://www.indiancurryhouse.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: