Välkommen hem, Malte!

lördag den 26:e mar @ 17:48

Nu är han här, vår älskade Malte! 
Efter lite fika och påskrivning utav kontrakt fick vi vår lille i famnen och det kändes helt overkligt att det var meningen att han skulle åka med oss hem. Men in i bilen med Malte i knät och iväg var det. Bilresan var inte kul utan det blev en massa gnäll och skall och inte någon vila. När vi väl kom fram blev det andra toner dock. Att få springa i trädgården var omtyckt. Efter lunchen och första bajjen ute kröp han intill mig och somnade så himla gott! Om jag inte var såld innan så kan ni ju tänka er vad som hände där :) Med sin filt med mammalukt slumrade han länge och väl i solen och den friska luften.

Katterna höll ihop och höll på attityden. Sookie höll på att smälla av utav nyfikenheten samtidigt som svansen stod som ett borst och ryggen var maxat krökt. Malte var väldigt duktig på att möta katterna, han visade sig underdåning och trots att Sookie fräste och lappade till honom så höll han humöret uppe, och struntade i den där arga typen. Nu ligger båda och sover här och jag tror att om två-tre dagar är de bundisar. Sookie är way to öppen för att knyta nya buskontakter för att kunna hålla uppe sin hårda fasad särskilt länge. Och ger hon sig på vår nya familjemedlem igen så får hon med mig att göra. Faktiskt.

Våra första intryck av Malte (att han är en Malte är helt solklart) är att han är en modig, framåt och uppmärksam kille. Väldigt modig! Han är inte rädd för att gå iväg på egna sniffturer så vi kommer antagligen få träna inkallning intensivt med denna killen, så han lär sig att hålla sig nära oss. Han är redan tillgiven och gosig. Mycket pussar har han att ge och vill gärna vara nära och gosa <3 Bus är såklart populärt det också!

Nu blir det med en gång träning på vardagslydnaden här hemma. Inte äta förrän det är varsågod, inte gå ut före det är varsågod och inkallningen då såklart. Vi ska försöka ha honom lös mycket i början så att han själv är uppmärksam på var vi är och följer oss. 

Just nu är det vila här hemma. Jag och Apan är slut och likaså Malte såklart! Han sover på prinskudden och snarkar så sött. Ååååh. Jag älskar Malte!

Idag skickar jag också mina tankar till Arvid! Nu när en ny liten valp är här i huset vill jag skicka kärlek till Arvid och liksom hedra honom för att han var en så fin farbror som jag aldrig glömmer och alltid älskar. Idag lämnar jag en del av sorgen bakom mig och gör om den till fina minnen och pressar in Malte där också. Tack Arvid för att du var så underbar, hoppas du tycker Malte är en lika fin kille som jag tycker och att det är okej att han sover på din kudde!! Pussar!Kommentarer
Postat av: Din Far.

Om Välkommen hem, Malte!

Så himla kul att allt verkar bra! Njuter med er och vet att Arvid ler i sin himmel och gärna bjuder på en vila på "Prinskudden". Han vet att han alltid har en plats i högsätet hos oss och missunnar er inte en ny, fin liten Malte! Vi kommer förbi på tisdag och gör oss populära hos Malte!

21:52 lördag den 26:e mar 2011

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: