Tidiga mornar och detaljerad planering.

fredag den 25:e mar @ 16:12
Hej och hå. 
Jag och min städarassistent (Sookie) tar en välförtjänt vila mitt i storstädet.

Idag vaknade jag halv sex och kunde inte somna om. Vad beror det på tror ni? Jag slog upp mina blå och visste med en gång att det inte var någon idé att ligga kvar och vända fram och tillbaka tills klockan visade på en något mer human tid att gå upp. Dock så är jag morgonmänniska, helt klart. På kvällen gillar jag att mojsa i soffan tills det är ok att lägga sig, sen går jag gärna upp tidigt för att långsamt kicka igång dagen. Men som sagt, halv sex är att ta i, det är ju mer i mormors stil.

Det positiva med att gå upp tidigt är att man hinner med en jädra massa. Innan klockan var tolv hade jag och Apan hunnit med en runda på Torp och väl här hemma har jag hunnit slappa en stund och storstädat och nu slappar jag igen. Snart ska jag piffa klart det sista. 

Ikväll blir vi bjudna på middag av vår vän Anders. Det känns festligt. För min del känns det lite högtidligt, som att vi går in i en ny epok nu, Apan och jag. En väldigt speciell känsla faktiskt. Vi vet inte riktigt vad som väntar, bara att det är en stor, ruskigt rolig, förändring.

Så inatt hoppas jag att jag kan sova och att jag inte vaknar ännu tidigare. Det skulle vara aningens tröttsamt. Kommer ju vara ännu mer spänd av förväntan imorgon, så för att inte kollapsa behöver jag en god natts sömn.

Nu ska jag ta tag i det sista städet, till det tillhör att ställa fram hundskålarna på sin plats, ta fram Arvids prinskudde som valpen får ärva! Mattorna är redan borttagna och imorgon innan vi åker så sätter vi upp grindarna som ska gränsa av där valpen inte får vara.

Vad annat, än att planera allt in i minsta detalj, kan man göra när man toklängtar?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: