Mitt nya pannband.

torsdag den 24:e mar @ 18:52

För några dagar sen kom jag på att pannband är ett himla bra plagg. Fick lust att göra ett eget och inspirationen kom på en gång. Sagt och gjort, över en dag knåpade jag ihop det här pannbandet och blev mäkta nöjd! Min nya favorit... Nu ska jag göra en till i andra färger. KUL!

Gjorde mig extra fin idag eftersom vi faktiskt hade skolavslutning!  Efter lite utvärdering och betygsnack så var det dags att kramas och säga hejdå. Känns ju lite lustigt. Nu ligger en, vad för tillfället känns som, en lång väg framför mig. Men en rolig väg såklart! Vägen mot möbeltapetserare med eget företag. Vägen dit är ännu oviss, men att det finns flera att välja på är såklart bara positivt! 

Whiihooo, jag har en himla massa att se fram emot, helt klart. Jag är bra på att njuta livet alla dagar, men vissa dagar är det helt enkelt extra njutbart :) Nu är det till exempel typ liksom bara 38 timmar kvar tills vi åker mot Lindome och det är ju typ liksom bara som den senaste timmen gånger typ liksom 38. Och den senaste timmen har ju gått rätt fort. Faktiskt. IIIIH!
Kommentarer
Postat av: Storasyster

Om Mitt nya pannband.

Sååå fiiiint! Duktig du. Tänk....snart har ni bebis,whiiii *slår klackarna i taket* Fin du är i håret. Hur har du gjort det?? KRAM

19:17 torsdag den 24:e mar 2011
http://lavida.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: