unts unts

torsdag den 17:e mar @ 17:43
FÄÄÄÄÄÄRDIIIIIIIIIIIG
Fy fyttirackarn va härligt!!
Nu är det gjort och kommer aldrig mer igen. Det är skönt. Det gick bra och jag är nöjd med vad jag gjorde. Mest nöjd är jag med att jag inte fick såndär panik över att höra min egen röst på det viset som jag gjort tidigare när jag redovisat. Då har det hänt att jag typ 30 sekunder in i redovisningen upptäckt att min röst låter helt nasal och jävlig och blir helt stressad av det faktumet och får anstränga mig hårt för att inte tappa fokus och hitta tillbaka in på banan. 
Idag hände inte det iallafall!
Misstänker dock att jag eeeeh:ade en del, men det överskuggas av faktumet att jag tyckte att min röst lät avslappnad och som den brukar. Yay! Faktum är att alla var duktiga idag och det kändes himla skönt! Jag känner mig ärligt och innerligt väldigt glad för allas skull, detta har varit en gemensam resa så det kändes väldigt fint att se alla vara så duktiga idag.

Så efter flera dagars anspänning och en lång dag idag så ska jag bara njuta lugnet jag känner. Det är prov på måndag så det blir till att börja läsa igenom det senare ikväll. Men efter måndagens prov så finns det bara en markering i kalendern: HÄMTA VALP!

Med det tackar jag för mig!
Några frågor på det?Kommentarer
Postat av: Far.

Om unts unts

Låter underbart att du är nöjd med din prestation och tom med ditt framförande!!! Vill du någon gång ha hjälp med att slipa på det så har jag jobbat med Presentationstekningutbildning i 25 år och ställer gärna upp för dig (och andra) om du vill! Njut nu av en bra prestation!! Kram!

18:27 torsdag den 17:e mar 2011
Postat av: Ulrika Högberg

Om unts unts

Du lät så bra så bra! :) Bra idé var det ju me. Tror att du skulle kunna kombinera dina två idéer faktiskt. Hur som helst - jag håller iaf helt med dig ang den gemensamma resan och stoltheten över varandra. Det var Jättekul! :))) Inga frågor - allt var solklart!!

22:15 torsdag den 17:e mar 2011

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: