Uppe med tuppen.

onsdag den 16:e mar @ 07:37
God morgon, god morgon!
Här sitter jag, morgonpigg och redo för en ny dag. Hurtigt värre. Var helt mos i huvudet efter gårdagen så jag gick och la mig tidig. Vi var på föreläsning på Hotell Riverside här i Uddevalla igår. Förmiddagen var grym, det blev många skratt och en del lärdomar som jag kan ta med mig. Handlade om att sälja och ge bra service, något som jag såklart kommer behöva ha kunskap om och applicera på mitt företag en dag i framtiden. Sen kan ju jag tycka en hel del om att få folk att konsumera mer... Det är något jag inte vill representera. Men som sagt, det var himla kul och något kan man alltid ta med sig.

På eftermiddagen kände jag mig som en unge. Jag kunde liksom inte sitta stilla och lyssna. Det var en annan kvinna som pratade om visuell kommunikation. Efter fem inledningsminuter berättade hon att hon skulle prata i tre timmar ungefär och jag kände bara.. OMG. Efter det gäspade jag käken ur led var femte minut och prövade ungefär 25 olika sittställningar på 25 minuter. Skillnaden mot att vara en unge var det faktumet att jag faktiskt kunde välja och gå innan det var slut. Det kändes lite taskigt, man är ju svensk, men jag tror att de som jobbar som säljare uppskattade just den föreläsningen mer än vad jag gjorde. Återigen, att exponera BH:ar i vattenfallsformation (eller vad det nu hette) för att kunden ska konsumera mer kan nån annan hålla koll på.

Så på grund av detta åkte jag hem med puré i hjärnan och somnade strax efter tio. 

Idag är det sista förberedelserna inför redovisningen imorgon vilket är skönt. Jag hade gärna redovisat idag bara för att få det överstökat. Är redan pirrig i magen och det är ju så tröttsamt. Att det ska va så jädra märkvärdigt att prata inför en grupp? Jag har inga problem med det annars men så fort det går under namnet "redovisning" så blir det helt annorlunda. Och då blir jag ju så trött på mig själv. Jag vet att jag kommer klara det bra och som jag vist sa igår att "det är ju ingen som vet så mycket om mitt företag som jag, det är ju jag som kommit på det!". Men. Nervositet är väl helt enkelt en del av det som jag bara måste acceptera.

Nu ska jag dricka morgonkaffet i lugn och ro, skolan börjar inte förrän 10.30.
Tja.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: