V A L P

måndag den 14:e mar @ 20:25
Morsning korsning.
Så börjar denna dagen lida mot sitt slut. Mycket bra. Ju förr det blir söndagen den 27:e Mars desto bättre. Valp på hjärnan, valp på hjärnan, valp på hjärnan. Valp, valp, valp. VALP. VAAAALP.
Jepp... Då går vi vidare.

Är mycket nöjd över dagen i skolan. Det är fantastiskt att kämpa i grupp. Alla pustar, stönar, stånkar och svär om vartannat och med jämna mellanrum får man fnissa åt någon som får ett litet freak out. För att inte tala om övertröttheten. Den ska upplevas i grupp, helt klart.
Så även om jag absolut inte vill ropa Hej än så känns bäcken inte riktigt lika bred efter en hel dag i skolan framför datorn.

Såååå... Valp.
Hittade en annan YouTube-film på vår lille och hans syskon. Himla härligt. Vår lille gör entré i övre vänstra hörnet runt 1:10. Han känns igen på sin vita markering i ansiktet, den lille vite svanstippen och inga vita markeringar på nacke eller rygg. 
Och så är han en utav dom som busar mest :)


   Kommentarer
Postat av: storasyster

Om V A L P

Jag döööör!!! Sååå söt! Tänk att jag skall bli moster!!! Kram

21:34 måndag den 14:e mar 2011
http://lavida.bloggplatsen.se
Postat av: Mor och Far

Om V A L P

ADHD???? Neeeej - naturligtvis inte!! Så himla gooo!

12:51 tisdag den 15:e mar 2011
Postat av: ElisabethT

Om V A L P

Mmmm sååå söt han e´er lille prins. Så det blev varken frulle eller bulle utan en gosig boxer istället. Jag kan allt tänka mig att pussa på den om tillfälle gives ;O) kram kram Elisabeth

09:25 onsdag den 16:e mar 2011

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: