Rusig och tjusig.

söndag den 13:e mar @ 09:34
Ja hörrni. Här sitter jag med mitt morgonkaffe och ett fånigt leende på läpparna. Varför det då? Jo. Kaffe är ju gott och det är ju morgon, därav uttrycket morgonkaffe. Men leendet då? 
Kan man annat än le när man är med valp!? IIIIIH ! Ja, ja, jaaa det är sant! Igår var jag och Apan iväg och kollade på en kull med boxervaplar i Lindome utanför Göteborg. Två utav hanarna var inte tingade och en utav dom föll oss helt i smaken. En liten framåt kille med mycket bus i kroppen, helt underbart fin såklart. Men jösses alltså. Apan och jag var helt yra och rusiga efter besöket igår. Vi försökte gå en sväng på IKEA efteråt men det gick liksom inte att koncentrera sig. Det enda som snurrade i huvudet var faktumet om att en utav de där goa små valparna flyttar hem till oss om exakt två veckor. Det är inte helt lätt att fatta. Det känns fortfarande helt overkligt och jag kommer nog inte fatta exakt hur jäkla underbart det är förrän han tultar omkring här hemma.

Kärlek alltså. Uppfödaren tyckte vi mycket om också och valparna växte upp i en väldigt bra miljö hemma hos dom. Mamman till kullen var dessutom helt fantastisk, vilken mamma. Hon var en riktig "urmamma" som la upp mat åt sina bebisar, busade med dom och höll ständigt ett vakande öga. Efter att ha fikat en stund och fått se valparna både i full fart och i en sovande valphög så var vi tvungna att slita oss. Det var allt annat än lätt. Men eftersom dom redan är sex veckor så behöver vi ju bara vänta i två veckor tills vi får åka tillbaka och hämta honom. Bara. Idag känns två veckor som en helt oooliiiidliiigt lång tid. Tills dess får vi nöja oss med bilderna och den lilla filmsnutt vi tog...

En förväntansfull, alldeles nipprig och ganska nervös Goofy-Linnea precis före valpbesöket.
En sovande syskonskara efter tokbus och fikastund.
VÅR KILLE! 
Tänk så många goa pussar det där trynet ska få av oss genom åren. 
Jag vill bara ta tag i dom där fladdriga läpparna och pusspusspussa!
Syskonhög.
Super-Mamma Bella!

Pust. Och så har jag massa viktiga skolgrejor att koncentrera mig på denna vecka. Det är den stora redovisningen på torsdag och inför den krävs en del förberdelser. Men men. Imorgon är jag i skolan, då ska jag försöka hitta fokus. Idag är jag här hemma, valprusig och lycklig och kan bara tänka på namnförslag till killen, Malte är ett förslag, och läsa hundböcker.

Nu ska jag sippa vidare på kaffet och varva ner. 
Det här inlägget gjorde mig alldeles nipprig igen.
Över och ut!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: