Fredagsgöttat.

fredag den 4:e mar @ 18:54
Hej hej hallå där alla kända och okända människor som kikar in på min blogg, varje dag. Vad nyfiken jag är på er... Några utav er känner jag allt till, så tro inte att ni kan sitta där framför skärmen och helt skamlöst lusläsa ur mitt huvud. Jag vet vilka ni är!!! Iallafall... fem utav er. Så det så! Jaja. Det är ju inte så att jag tycker illa om faktumet att några verkar tycka att det finns något av läsvärde här inne, snarare tvärtom. Så känn er inget annat än välkomna, för bövelen!

Men det var inte alls det jag skulle ordbajsa om ikväll. Jag tänkte säga det att nu är det fredag igen och fredagsmyset strör chipssmulor över vårt avlånga land. Jag har lagt in bakpotatisen i ugnen så den ska vara klar lagom till På Spåret/Let's Dance och har även tänkt mig att jag ska hinna med ett bak till. Bakpotatis och bakkaka. De sa en ha sig till fredagsgöttat. 

Imorgon styr jag bilen ut mot mor och far i Hunnebo. Det blir loppis och mormorsfireri bland annat så det tycker jag känns himla kul. Nu är det dags att sätta igång med baket som jag tänkt mig att hinna med den närmsta timmen. Sen är det horisontalt läge i soffan som gäller. Ciao!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: