Som en dröm.

fredag den 20:e maj @ 13:35

Bakom vårat hus finns en liten skogsväg. Följer man den i cirka en kilometer öppnar en stor äng upp sig och i ena hörnet ligger det mest fantastiska obebodda lilla torp.


Som en riktig liten skatt ligger det där och är det ultimata torpet. Inuti finns kakelugn, vedspis, gamla möbler och trasmattor. I garderoben hänger kläderna kvar efter kvinnan som en gång bodde här.


Hade jag haft pengarna det kostar hade jag inte tvekat en sekund utan köpt det direkt. Men det är på tok för dyrt plus att det behöver borras brunn... Bara det.

Men drömma kan man göra, även om det känns lite som självplågeri. 
Ska iallafall köpa en trisslott när jag kommer till stan nästa gång.Kommentarer
Postat av: ElisabethT

Om Som en dröm.

Ohh, vilket fint torp. Där min syster bor, i skogen utanför Borås, finns också ett fint torp. Jag kontaktde ägaren men de det blev kalla handen, det kunde varken köpas eller hyras, Nej det ska stå där och förfalla. Trist. Ofta när jag ser gamla hus tänker jag på de som en gång slet med att bygga huset och odla marken. De arbetade med sina bara händer. Jag gillat tofflorna och jag kan tro att 250 riksdaler kan vara ett bra pris.Om du sen sätter dit en pärla eller lite bling så e saken klar, succé. Kram kram ps Hälsa Malte att han är välkommen hit och leka, säger Zigge

17:50 måndag den 23:e maj 2011

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: