Morgonmys.

fredag den 20:e maj @ 10:00
God förmiddag. Här sitter jag och Malte och knör i favoritfåtöljen. Det börjar bli lite trångt, men än går det! Våra förmiddagar tillsammans är heliga. Då sitter vi i favoritfåtöljen framför datorn med tv:n till höger där Nyetsmorgon står på :) Jag dricker mitt kaffe och Malte tittar emellanåt på mig med en bedårande blick och så pussas och kelar vi. Har jag det bra eller? Ja.

När vi myst klart idag har jag lite saker som behöver göras. Det behöver städas igen. Hundar, katter och apor skräpar ner way more än man kanske tror.Det är kattsand, söndertuggade toarullar och brödsmulor högt och lågt. Sen har jag ännu inte fått röven ur och grundmålat själva vitrinskåpet, hyllorna är klara, men som sagt, nu måste jag grunda skåpet också om jag ska hinna. Så det är mina två saker jag bör göra idag.

Har varit seg hela veckan och inte riktigt haft lust till något. Saknar det varma vädret, här i skogen har det ju blåst halv storm hela veckan. Inte kul! Så nu får det snart sluta så jag kan gå i shorts igen. Så hör bön, vädergudar, den här blåsten gör väl ingen glad?
 Nu struntar vi i blåsten och myser vidare en stund till.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: