Bootcamp.

måndag den 16:e maj @ 09:22
Howdy, howdy alla country lovers!
 I'm back! Galet fräsch efter en weekend på kusten. Åkte ut till mina föräldrar i Hunnebostrand i fredags. Jag tog med mig Malte och Apan fick stanna hemma med sitt ryggskott. Kom hem igår igen och man kan väl säga att det var ett bootcamp i socialträning för Malte. Sova borta för första gången och umgås med tre barn varav en liten treåring som bara var så rolig så Malte helt gick i taket. Barnen tjöt, tårar fälldes och Malte for som en orkan runt dessa med skutt i benen, en viftande svans och med avsikt att hälsa med munnen. Det gick lite i vågor, en stund var det lungt sen var det någon som gallskrek och sen var det lite lungt igen. Överlag gick det bra iallafall och när Maltes värsta glädjerus lagt sig tyckte jag han skötte sig fint. Det är mycket att lära sig i denna värld och som mina föräldrar skulle gala i kör "MEEEN HEEERREGUUUD, HAAAN ÄÄÄR JU BAAARAAA EN VAAAAAAAAAALP, EN BEEEEEEBIIIS". Ser iallafall fram emot den dag han börjar hörsamma att människor inte gillar när man hälsar med munnen.

Igår när jag kom hem svidade jag om och åkte ner till stan, där mötte jag min vän Angelina. Det var längesen vi sågs så det var riktigt kul att catcha upp med varsin öl på Mortens. Sen råkade vi hamna framför en storbildsskärm och Hockey-VM. Maj god. Efter två perioder (när det var som mest spännande) smög vi skamfilat ut och det var nog uppenbart att vi inte var några hockeyfanz.

Idag är det återhämtning på Maltes schema. Han ligger fortfarande och trynar i sin säng, den lilla sömntutan. Jag ska städa. Så förbannat kul det ska bli. Tjoho!
Men jag tänker inte stressa, först ska jag dricka mitt morgonkaffe!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: