Premiär.

onsdag den 11:a maj @ 09:53

Igår var det sommar hela dagen. Apan jobbade så jag fick åter igen vara hemma och bara ha det gott. Började dagen med en promenad i skogen med Malte. Vitsipporna sjunger på sista refrängen och istället blommar harsyran med små, små söta blommor. Efter förmiddagskaffet åkte jag och Malte till Blomsterlandet. Jag köpte vita hängpetunior att ha i den nya rabattlådan, där står det just nu bara min ensamma ros. Hängpetuniorna ska sitta längst med kanten och få välla ut och hänga över. Det blir snyggt mot klätterrosen med ljusrosa blommor i bakgrunden och i mitten av rabatten vill jag ha blandade blommor i blått, rosa och vitt.

Resten av dagen bara jag lapade sol, läste tidningar och hade det oförskämt bra. När kvällen närmade sig kom David och vi åkte till en sjö i närheten och tog årets första dopp! Jag imponerade på mig själv genom att inte sega mig i utan bara slänga av mig kläderna och jogga ner i vattnet och SLÄNGA mig i! Det var jätteskönt. Vi kände oss som tre nya människor när vi åkte hem. Även Malte fick ta sitt premiärdopp, nånsin! Han gick i självmant och sen tog Apan och höll honom för att se om han ville simma, och det ville han! Han simmade som bara den, med lite hjälp från Apan. Runt, runt i vattnet och efteråt var även han som ny!
Skönt att se att han gillade vattnet, vi spenderar ju ganska mycket tid vid havet på sommaren så det är bara för Malte att vänja sig vid att bada :)

Idag är det mulet men varmt. jag har inga planer för dagen, förutom att en fika med min vän Mattie hade suttit fint. Vi får se vad dagen bjuder på helt enkelt. Ciao!Kommentarer
Postat av: Storasyster

Om Premiär.

Bara njut! Kram

11:47 onsdag den 11:a maj 2011
http://lavida.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: