Den som lever får se.

måndag den 13:e jun @ 17:07
Nu kära ni. Nu är min ansökan till Hantverk och Design inskickad. Det är med skräckblandad förtjusning. Jag är mycket nöjd med det personliga brevet jag skrev. Jag är mycket mindre nöjd med mina arbetsprover och skisser jag skickade med. Skisserna alltså. Fy tusan. Hoppas mitt brev väger upp dem :) Jag tycker det är kul att rita och kan gå loss när fantasin tar fart. Men att skissa möbler i perspektiv passar inte mig! Det är alldeles för strikt med alla raka linjer och förhållanden hit och dit. Det är helt enkelt inte min stil! Nu var det ju ett krav att ha med skisser så att jag hade inte så mycket till val. Så just nu känns det tyvärr inte lovade, haha. Men inget är säkert förrän jag får svaret. Jag hoppas jag får det snart.

När jag bestämde mig för att söka till Hantverk och Design så kändes det som att det var den vägen det fanns för mig och att det var den vägen, eller ingen, jag skulle gå för att bli tapetserare. Nu känns det ju inte riktig så längre. SÅKLART så vill jag HEMSKT gärna komma in, men gör jag inte det så finns det naturligtvis alternativ, och det känns skönt.

Nu ska jag iallafall luta mig tillbaka och försöka känna mig nöjd. Jag har unnat mig en riktigt god middag med färskpotatis och sill. Mums!
Sommar är det bästa helt enkelt!Kommentarer
Postat av: Josefin

Om Den som lever får se.

ååh sökte du till nääs? har precis gått ut gymnasielinjen där för silversmide! jättekul och jag kommer sakna det! hoppas att du kommer in!!

19:23 måndag den 13:e jun 2011

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: