Lokalpatriot.

torsdag den 9:e jun @ 11:49

Vår trädgård alltså. Den är så fin just nu! Allt är megagrönt och lummigt och blommorna fullkomligt exploderar! Kände mig galet lokalpatriotisk igår när jag gick runt i trädgården. Men som sagt, vår trädgård alltså! Den rockar. Är mäktigt glad över att ha trädgård. Har mycket svårt att se mig själv i lägenhet eller någon annanstans där jag inte skulle ha tillgång till min egna trädgård. 

Jag kan själv tycka att allt ser så otroligt deppigt och grått ut på vintern och ifrågasätta varför jag överhuvudtaget bor kvar i Sverige. Men nu på sommaren vägs alla dessa tvivel upp. Visst hade det varit underbart med några månader mer utav sommar men jag har på senare tid kunnat uppskatta de andra årstidernas egenskaper också. Och vilken makalös förvandling vi får se varje år ändå. Det är ju fascinerande om nåt!

Den här tiden på året skulle jag inte byta bort mot något. För mig är det helt oförståeligt att man reser utomlands på sommaren. Det är ju nu vi har vårt eget grönskande paradis här hemma! Alldeles utanför dörren! På sommaren känner jag mig priviligerad som är svensk och som får leva mitt bland den vackraste sommaridyll och natur som man kan tänka sig!
Kärlek till sommarsverige.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: