When I grow up I want to be a forester, run through the moss in high heels.

onsdag den 8:e jun @ 17:31

Hallå där!
Vad har ni för er därute i sommaren?
Gissa vad jag gör? Precis! Njuter och har det bra!
Allt som vanligt. 
Jag vet att ni måste tro att jag är den mest klämkäcka personen i socknen. Och så kanske det är, men det är ju så!! Jag är så galet nöjd över min tillvaro just nu. Jag är som fisken i vattnet. Fast jag är en människa på land.

Idag har jag och Malte varit i stan och fikat med Mattie, blivit påhoppade av rysk tant (som uppmanade mig att ge Malte en redig upper cut varje gång han "biter" mig) och handlat massa goda grejer att stoppa i kylskåp och skafferi. Alldeles nyligen insåg jag också att jag idag fick tillbaka på skatten. GÖTT SOM FAN!! Känner mig rik som ett troll och mäkta nöjd. 
Massa pengar bara sådär, sånt gillar jag.
Tur jag inte visste det när jag var i stan. Då kanske jag hade gått helt BANANAZ på Clas Ohlson eller nåt. 

Övrigt att göra idag är att färga håret. Maj god, vad hände där alltså? Jag vågar INTE spara ut håret längre. Förr kunde jag komma undan med "råttfärgat" men nu är det ju bannemej grått. WTF!? Minst en gång i veckan upptäcker jag ett nytt silvergrått tagelhårstrå i skallen, som uppenbarligen inte går att färga heller!? Var ska detta sluta. Nog för att jag tror jag kommer bli fin i grått hår med, men hade ju önskat att iallafall få fylla 35 innan dess.
Jaja. Ingen panik. Jag kan åldras, jag är inte rädd.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: