Skogen bjuder.

lördag den 30:e jul @ 12:23

Nu är jag tillbaka efter fyra dagars välbehövlig semester tillsammans med Apan. Vi tog bilen och åkte söderut längst med kusten och det har varit helt fantastiskt fint och roligt! Men mer om det vid ett annat tillfälle. 

Hur fantastiskt och skönt det än har varit på semstern så var det så himla härligt att komma hem igår kväll. Jag älskar verkligen att komma hem. Speciellt till denna vackra, varma sommardag. Här ovan ser ni vad jag hittade i skogen på Malte, Apan och min förmiddagspromenad i skogen. Hela skogen är ett kantarellställe nu och jag kunde plocka korgen full av  stora kantareller. Senare idag blir det såklart smörstekta kantareller. Herre jesus så gott det ska bli. Jag ska sätta mig i solen och rensa de små godingarna nu, och när Apan klippt klart gräsmattan så ska vi åka till sjön och bada. Vi har det ganska lyxigt som kan välja på både hav och sjö och idag är jag sugen på sjö eftersom det inte sällan är 24 grader i vattnet där. 

Det allra bästa är att jag är ledig tre dagar till och det känns overkligt härligt. Jag ska bara vara och jag ska bara ha det så jäkla skönt! Envy me!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: