Fota hela världen.

tisdag den 19:e jul @ 20:23
foto:har jag tagit

Jag känner sån otrolig inspiration när jag är ute i naturen om kvällarna dessa dagarna. Solen lyser som vackrast på allt det gröna om kvällarna tycker jag. 

Jag vill fånga allt och visa upp för alla. Men det går ju inte riktigt. Det är svårt att fota men det senaste har jag känt en lust att öva mer och bli duktigare. I takt med detta väcks ju också önskan om en ny kamera. Har Apans Canon att fota med nu och det är en systemkamera och den är såklart bra... men hade jag haft mer kosing hade jag helt klart införskaffat en ännu bättre.  

Det är svårt att lära sig alla inställningar, vad de gör och inte gör. Svårast är det att fånga känsla i bilden. Antar att man kan öva på just den biten hela livet. Jag gillar sommarljuset när det strilar genom grönska och ljusets strålar syns i bilden. Och färgerna. Det är lättare att fota. Så jag börjar där.

Så nu laddar jag upp de första bilderna på mitt Flickr-konto. De allra flesta kommer antagligen vara såna som jag lägger upp här, men på Flickr kan man se dem i större format, en funktion som jag ofta saknar här på bloggen. Och så skriver jag lite grann på engelska. Det är kul men lite svårt att stava ibland.

KOLLA VETTJA!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: