She´s got it now.

onsdag den 26:e jan @ 16:23
Igår kväll blev jag sjukt arg och ledsen på mig själv och kände mig superdeppig och ville bara gå och lägga mig fastän klockan inte ens var sex på kvällen än. Jag gjorde världens tabbe igår som kostar mig 1400 då min digitalkamera blev stulen ur bilen. Jag går inte in på några detaljer runt händelsen, räcker väl med att konstatera att det var mitt fel. Vi kan stanna där. Blev sjukt ledsen iallafall, fick kameran av Apan i julklapp, utan att jag hade önskat mig den och blev glad, den var verkligen en kanonfin kamera. Jag har redan beställt en nyt, fast jag får leva lite snålt den närmsta tiden p.g.a. det, sen får vi väl se om något kan täckas utav hemförsäkringen.

Sov dåligt inatt, hade svårt och sova och ältade det hela så i morse fick jag verkligen tvinga iväg mig till skolan. Kände inte alls för det, men det var skönt att komma iväg och tänka på annat. Efter skolan hade jag tänkt stanna i stan tills träningen som börjar klockan fem, men nä. När jag satte mig i bilen ville jag bara hem och göra nåt hemmamyspyssel så att så fick det bli. Jag har köpt ingredienser till att göra macarons och jag ska även baka ett lantbröd.  Så nu ska jag med hjälp av lite bakning lägga den tråkiga gårdagen bakom mig tillsammans med deppighet och annan skit. 

LIVE AND LEARN!

"Got kicked in the head
So I started a fight
Cause I knew I was right
But I learned I was wrong
I remember a slaughter
I remember I fought
For the money I brought
I got blistered and burned
And lost what I earned

But I live and I learn
Yes I live and I learn"Kommentarer
Postat av: Therése

Om She´s got it now.

Men stackars Linnea.... Ingen rolig dag du hade!! Skickar en kram från mig <3 Ps. Ska vi ta den där fikan hos dig ngn dag?? Jag kan tisdag eftermiddag.. Hur ser det ut för dig??

16:49 onsdag den 26:e jan 2011

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: