Klara...

onsdag den 19:e jan @ 09:22
God morgon go vänner. Ska skriva några ord medan hjärnan är fräsch. Den har inte ens fått morgonkaffet än.

Igår kom min mamma, som går igång på renoveringsobjekt, förbi med en ritning på hur vårat hus skulle kunna se ut om vi skulle vilja. Inte alls orealistiskt, men ändå ganska avlägset med vår ekonomi som den är nu. Det satte såklart fart på inspirationen och Apan och jag diskuterade länge vad som skulle kunna göras och inte. Och det viktigaste, var börjar vi? Vi kom fram till något till slut faktiskt, att det första steget är rensa, rensa rensa (vilket inte var någon större nyhet för mig, men det är skönt att ha Apan med på tåget också :) ). Vi börjar uppifrån på vinden. Rensa, rensa, rensa och antagligen behöver det isoleras om där när vi ändå är där och röjer. 

Så detta ställer min sparkassa i ett annat läge. Jag ska fortsätta sälja precis som jag har tänkt. Men det är inte spikat att pengarna kommer läggas på tapeter eftersom köket antagligen inte blir det första vi sätter tänderna i som det ser ut nu. Vi har ju dessutom ett växthus vi gärna vill få upp och en trädgård där jag vill plantera massa nya blommor och buskar till våren. Kanske pengarna på kontot blir blommor istället? Vi har ju redan röjt lite ute i trädgården, så det ska ju absolut avslutas också innan något nytt påbörjas. Annars dröjer det inte länge förrän Arga Snickaren sladdar upp på garageuppfarten!

Det känns schysst att ha detta på pränt här i bloggen. Det är ju faktiskt min dagbok och det är kul att ha datumet på när man tänkte, kände och bestämde vad. Jag vill gärna kunna gå tillbaka och se hur det var för ett år sen och kunna jämföra. Det här med att skapa sig ett hem är en lång resa och vi är bara i startgroparna. Det känns väldigt spännande!

Med det känner jag mig värd en frukost med en stor kopp kaffe. 
Säg mig, hur stor tantvarning, på en skala mellan 1-10, är det att varje morgon dricka kaffe, kolla på nyhetsmorgon och sticka?Kommentarer
Postat av: storasyster

Om Klara...

Skapa ett hem är något man gör hela livet, och sjävklart är det kuligast om båda åker på samma tåg. ;) Tantvarning....nja det tycker jag inte. Mer att njuta av livet här och nu. Kram

09:38 onsdag den 19:e jan 2011

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: