My Dog. Perhaps.

fredag den 7:e jan @ 11:16
Idag hade vi planerat att åka till hundmässan i Götebrog, men min aningens disträa Apa tackade ja till jobb idag utan att tänka sig för. Men vad gjorde det, vi åkte igår istället.

Många fina hundar var det där. Främst ville jag titta på dom Franska Bulldoggarna för de har jag inte sett särskilt mycket IRL, bara på kort och YouTube-klipp och så, men igår fick jag både klappa och titta, och de var väldigt söta och goa! Sen  var ju den fina, fina bullterriern där. Har varit min drömhund länge, men jag vet inte om jag klarar att uppfostra en, jag har förstått att de kan vara väldigt egna och speciella... Men dom är ju såååååå fina och söta! Köpte två superfina illustrationer för 30 kr st i Bullterrierns monter. Alltid nåt :)

Vi tittade också på en teater framför av hundar, "Snövit och de små dvärgarna" hette den och Jan Rippe var berättare. Himla kul och otroligt väl dresserade hundar!

Efter en lång dag åkte vi hem, och fortfarande står Frallor och Bullar högst på min hundlista. Vad det blir har jag gott om tid att klura på, men förhoppningsvis har jag kanske en valpaluring att köpa ett fint halsband till när jag är där nästa gång...


Älskar verkligen illustrationerna! På den nedersta står det "sitta bulle" :) Kommer inte ihåg vad illustratören hette dock, men de är inte i original ska tilläggas.

Nu ska jag göra mig iordning och så småningom åka ut till torp för att träffa mamma och pappa. Over and out.Kommentarer
Postat av: Storasyster

Om My Dog. Perhaps.

Jag dööör!! Den ljusbruna frallan är ju så man bara dååånar!

15:35 fredag den 7:e jan 2011
http://lavida.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: