Fina saker.

onsdag den 16:e feb @ 09:44
Idag går jag och morgonmyser i min morgonrock här hemma. Och varje gång jag går in i köket måste jag le,för där står auktionsfynden från igår. Jag har inget att säga till mitt försvar, förutom att de var så fina så jag skulle för evigt ångra mig om dom inte fick bli en del av vårt hem.  Just nu har jag förstås ingen given plats för en turkos, nött trästol från artilleriregementet A2 på Kviberg... En bit historia för 30 kronor. 

Det är lustigt det här med intressen när man blir vuxen... När jag var liten hade jag ju inget val liksom, mor och far åkte alltid på auktioner och jag fick ju liksom hänga med så länge jag inte kunde vara ensam hemma. Jag tyckte det var ok kommer jag ihåg. Detvar ju ofta samma människor på de olika auktionerna och jag fick kompisar att leka med. Sen kom jag i tonåren och då är det ju som att man måste ta avstånd till allt sina föräldrargör. Även om jag själv tycker att jag var en ganska from tonårsrebell... Svarta väggar, svart hår och absolut inga auktioner, det är ju dööööödslame liksom.

Men... MEEEN... Med några års distans tilltonåren så kryper det på mig. Ser jag en kopp vill jag vända den uppochner och se vad det står under, det finns i mitt blod. Och jag sitter gärna i fem timmar i en stol i en lokal som luktar gamla grejer och jag tycker det är kul. 

Stol, duk, koppar och tidningställ blev favoriter från igår. Sookie gillade också tidningstället väldigt mycket, och också  vattenkannan. Den ville hon titta närmare på.


Nu måste jag skynda till skolan!
Kommentarer
Postat av: Storasyster

Om Fina saker.

Visst är det underbart!!! Tyvärr alldeles för sällan nu för tiden... Var var auktionen? Imorgon åker vi. Kram

11:12 onsdag den 16:e feb 2011
http://lavida.bloggplatsen.se
Postat av: storasyster

Om Fina saker.

Vad är det för mask??

11:29 onsdag den 16:e feb 2011
http://lavida.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: