Kladdkaka och Cupcake.

söndag den 6:e feb @ 19:39
Morsning korsning country lovers.
Här sitter en Lajnaj som känner sig lite skakis och halvt om halvt kry i skallen. Apan har gett mig någon djungelsjuka tror jag. Har smugit sig på mig under dagen för att riktigt ta mig i sitt grepp nu på kvällskvisten. Tror inte det är något som kommer bryta ut for real än dock. Det är bara något som lurpassar tills mitt immunförsvarar tabbar sig och djungelsjukan ser sitt läge.

Annars har jag gjort flera roliga saker idag. Frukostfika med Maria och Björn och auktion i Backamo med mor och far. Var nära att en fantastiskt fin Schwartswaldklocka blev min, men nära skjuter ingen hare.

Har också, nu på kvällskvisten, lagt upp en ny auktion på Tradera. Suuuupersöt cupcakeburk som jag hade till övers. Crazyfin. Köp den. It love u long time.


Resten av helgen har det varit lugnt som i graven. Igår gjorde jag i princip ingenting. Jag bakade en kladdkaka och såg till så att mitt kaloriintag med allra största säkerhet översteg min kaloriförbrukning. Det ska en unna sig tycker jag. Ikväll ska jag äta lite till utav den och kolla solsidan och hoppas att djungelsjukan inte kan slå till. Apan har klarat sig från att insjukna nåt allvarligare så jag ska nog också klara mig. Lite frusen och trött bara så det är inget en kladdkaka och en varm filt inte ska kunna råda bot mot.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: