Hem ljuva hem.

fredag den 4:e feb @ 10:52

Som jag nämt innan så kan det vara lite svårt att resa sig ur fåtöljen på morgonen när jag har dessa keltörstande ögon på mig. Det svårt att inte sitta kvar en extra stund och bara klappa och känna den lilla kroppen vibrera av spinn.  Men är inte det ett utav de bästa sätten att starta en dag? Det är galet lyxigt att ha en ledig förmiddag med kaffe, Nyhetsmorgon och ett vibrerande kelpaket i knät. 

Jag älskar att vara hemma. Det är helt klart något utav det bästa jag vet. Vara hemma och pyssla och greja, vara hemma och bara sitta framför datorn, vara hemma och kela med katterna, vara hemma i trädgården. Det är därför jag känner att jag måste hitta ett jobb där jag kan få vara hemma så mycket det går. För mig är det viktigare att kunna vara hemma mycket än att tjäna storkovan. Jag vill ha en lön så jag kan klara mig och försörja en familj tillsammans med Apan. Sen vill jag ha resten utav min lön i hemmatid. Det är min dröm det.

Idag ska jag leva drömmen här hemma. Har inte haft så mycket ork det senaste att pilla här hemma men idag har jag både tid och lust. Igår peppade jag inför gårdagens och dagen storstädning med att svänga förbi Blomsterlandet på väg hem från skolan och köpa en himla fin liten ros att ha i fönstret i tvättstugan. Då är det lite roligare att städa när man kan piffa till det med en ny fin blomma efteråt. När det blev mörkt tände jag ett ljus i fönstret och bara njöt lite över hur fint och stämningsfullt det blev.

Hemskt mysigt! den slitna fönster.... brädan? karmen? gör faktiskt det lilla extra tycker jag.

Nu har Sookie fått nog av förmiddagsmyset så nu har jag ingen ursäkt längre för att inte lyfta min ända ur den här bekväma fåtöljen. Köket ska bli tipptopp! Puss och kram på er.Kommentarer
Postat av: Therese

Om Hem ljuva hem.

Åh så söt hon är... Snövit är likadan på morgonen, vill bara myysa!! Fint det blev i fönstret, kul att piffa till det lite. Ha en bra fredag och resten av helgen, hörs snart Kram Therése

11:21 fredag den 4:e feb 2011

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: