Sovrummet.

torsdag den 29:e dec @ 12:49

Såhär ser det ut hemma hos oss just nu. Vi är i full gång med att skrapa oss igenom 40 års tapethistoria. Det är väldigt skönt att vara igång med detta. Det är rätt jobbigt, men att veta att vi närmar oss slutresultatet, sakta men säkert, känns skönt. Detta kommer bli vårat sovrum och det första rummet i huset som vi inreder tillsammans från scratch. Vi är själva mycket nyfikna på hur det kommer bli, än vet vi inte riktigt själva eftersom vi inte bestämt tapeter än! Men fint kommer det att bli, det är ett som är säkert.

Tyvärr får Apan dra tyngsta lasset idag eftersom jag har blivit förkyld. Igen. Det är sndra förkylningen på en månad. Jag har inte varit sjuk såhär mycket som denna höst någonsin vad jag kan minnas. Möjligen det året jag var tio år och hade halsfluss typ hela tiden, men det är senast isåfall. Jag försöker att vila upp mig så jag skrapar tapet en stund sen spelar jag Donkey Kong en stund. Nu har jag surfat en stund så nu ska jag riva tapet igen!
Kommentarer
Postat av: Sofia - Sofias Inredning

Om Sovrummet.

Åh, va kul o se att det händer grejer! :) Krya på dig vännen!

13:59 torsdag den 29:e dec 2011
http://sofiasinredning.blogg.se
Postat av: storasyster

Om Sovrummet.

Åh, va roligt att vara igång. Bara det gör att man lättar flera kilo! Men du...ta det lugnt....tapeterna finns kvar...;) Se till och bli pigg och vila mycket. Det är ju därför man har lov....lr???? Kram

14:03 torsdag den 29:e dec 2011
http://www.lavida.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: