Återupplivad!

tisdag den 20:e dec @ 10:03
HEEEEJ BLOOOOGGEEEEN!
Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN sitter jag här och knappar på tangentbordet igen. Du ska veta att jag tänkt på dig bloggen, men inspirationen, lusten och tiden har inte funnits. 

Det har hänt en del sen sist, jag ska dra det kortfattat:
Min EPA-fåtölj är klar, den blev hur fin som helst och nu står den här hemma i vårat vardagsrum. Apan ger mig hur mycket beröm som helst för den, han tycker också att den är väldigt fin och också bekväm <3 Han säger att jag har rätta tänket och handlaget. Åh.  Han är så bra.

Jag har varit dunderförkyld och legat hemma med feber i flera dagar och trott att min stund var kommen. Så var det tack och lov inte utan lagom för att hinna klart med min fåtölj så blev jag frisk.

Apan och jag har tagit in vår första gran. Fjärde advent kommer att vara den dagen då vi tar in och klär granen i vår familj. Väldigt mysigt är det att ha den klädd och grann. Vi fick möblera om för att få en bra plats till den, så nu står den här och tar upp massa plats! Jättefin!

Julfeeling är total hos mig, även om jag skulle önska liiite snö, eller åtminstone minusgrader på jul för den där extra myspyskänslan.Huset är iallafall pyntat men idag ska jag ta fram lite mer tomtar, har inte blivit av än. Jag ska också in till stan en sväng, fika med min vän Caroline och fixa en klapp. Sen är jag typ klar med klapparna... En kvar som jag inte riktigt vet än... Men det ska lösa sig till det bästa tror jag. Plötsligt kommer ju julklappsnilleblixten.

Så det var en kort recap om vad som pågått. Inemellan allt detta är det ju såklart skolan som tagit all min tid. Nu har jag dock välförtjänt jullov ända till 16 januari. Hur underbart? Jätteunderbart! 

Nu hoppas jag att jag återkommer inom kort igen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: