Årssummering.

lördag den 31:a dec @ 12:52
Den sista dagen på året är här och då brukar jag alltid ta tillfället i akt att tänka tillbaka på det gågna året. Då är det väldigt bra med en blogg för det är lätt att gå tillbaka och minnas vad jag gjort under året.

Jag tänkte summera några utav årets höjdpunkter.
I Januari 2011...
....utmanade Apan mig. Den dagen jag kunde göra 50 armhävningar ska han köpa en Kitchen Aid åt mig. Jag var aspepp, men har inte gjort en armhävning sen dess...
...hade jag träningsvärk.
...ritade min mamma om vårat hus för att visa hur det skulle kunna vara. Ett år senare är vi igång med det första steget i renoveringen, ett nytt sovrum!

I Februari 2011...
...gjorde jag en tulpantårta.
...satt jag mest och mös här hemma med en kopp kaffe och en katt i knät.

I Mars 2011...
...hände det plötsligt. Apan och jag förälskade oss i en liten valpnos och två veckor senare rultade Malte omkring i vårat hem <3
...så slutade kursen Nyföretagande/Entreprenörskap som jag hade läst i 20 veckor. Det var lite ledsamt att skiljas från vår härliga klass, speciellt efter den roliga klassdagen.
...tändes en dröm hos mig. En dröm om att bli möbeltapetserare...

I April 2011...
...bejakade jag mitt loppisintresse och satte igång att loppisfynda for real. Nu är jag hooked som mor och far. Cirkeln är sluten.
...var vi jättemycket utomhus. Jag gjorde om vår stoooora rabatt i trädgården.
...vågade jag blunda, tro och hoppa.
 
I Maj 2011...
...kom försommaren med stormsteg!
...klippte jag av mitt långa hår.
...var jag väldigt, väldigt kreativ! jag vikade shorts, jag virkade tofflor och jag påtade i trädgården!

I Juni 2011...
...njöt jag vår trädgård.
...skickade jag in min ansökan till Nääs.
...åt jag alltid smörgås med jordnötssmör och banan till frukost.

I Juli 2011...
...fick jag reda på att jag ej var antagen till utbildningen på Nääs.
...fyllde jag 24 år och på samma dag slog min ros, New Dawn, ut. det var nästan den bästa present och jag kände mig lite tantig.
...hade jag det så himla, himla bra.

I Augusti 2011...
...kom jag in på utbildningen iallafall. Lyckan var total.
...fick jag en soffa.
...byggde jag ett blomtorn.
...började jag skolan.
...blev jag förkyld.

I september 2011...
...summerade jag sommaren.
...gick tiden så fort och vi fick göra ett kundjobb i skolan.

I Oktober 2011...
...köpte jag ett soffbord för 70 kronor och fräschade upp.
...var jag bäst.
...var det fredag hela tiden.

I November 2011...
...såg jag det från den ljusa sidan.
...jobbade jag med EPA:n.
...var jag på släktfest.
...började vi bygga det nya sovrummet.

I December 2011...
...har jag gjort klart min första fåtölj.
...firat en alldeles underbar jul.
...varit mycket med min älskade Apa.

Ja, det var en liten summering det.
Nu ska jag njuta de sista timmarna av det här braiga året. Ikväll blir det hemlagad pizza här hemma och sedan ner till stan för att fira nyåret med mina vänner. Det ska bli så skoj!

Hoppas alla ni får en fin nyårsafton och att nästa år bjuder på storslagna händelser i våra liv!
Fånga dagen!Sovrummet.

torsdag den 29:e dec @ 12:49

Såhär ser det ut hemma hos oss just nu. Vi är i full gång med att skrapa oss igenom 40 års tapethistoria. Det är väldigt skönt att vara igång med detta. Det är rätt jobbigt, men att veta att vi närmar oss slutresultatet, sakta men säkert, känns skönt. Detta kommer bli vårat sovrum och det första rummet i huset som vi inreder tillsammans från scratch. Vi är själva mycket nyfikna på hur det kommer bli, än vet vi inte riktigt själva eftersom vi inte bestämt tapeter än! Men fint kommer det att bli, det är ett som är säkert.

Tyvärr får Apan dra tyngsta lasset idag eftersom jag har blivit förkyld. Igen. Det är sndra förkylningen på en månad. Jag har inte varit sjuk såhär mycket som denna höst någonsin vad jag kan minnas. Möjligen det året jag var tio år och hade halsfluss typ hela tiden, men det är senast isåfall. Jag försöker att vila upp mig så jag skrapar tapet en stund sen spelar jag Donkey Kong en stund. Nu har jag surfat en stund så nu ska jag riva tapet igen!

Jul11

tisdag den 27:e dec @ 10:00
Hejsan min fina blogg!
Nu är julhelgen över för i år och jag har haft en väldigt fin och bra jul. Vi hade varit JÄTTESNÄLLA! Sodastreamer, pengar till vår renovering, så himmelens fina hemmastickade strumpo, wii-spel och annat. Till Apan hade jag köpt en surfplattavilket var en grymt uppskattad present. Igår åkte vi och uppgraderade den. Apan la till ytterliggare lite pengar och nu har vi den grymmaste framtidsprylen jag någonsin skådat i vårat hem. Jag använder den just nu! Jag hade ingen aning om hur grymma surfplattor kunde vara. En acer iconia a500 är det som flyttat in här. Ja, son sagt framtiden är här jag kan inte ens försöka beskriva hur ball den är.

I övrigt har julen varit så bra! Jättemysigt med familjen på julafton och juldagen och efter det har jag hunnit träffa vännerna också. Så mycket mys och mycket kompishäng. Idag är en dag då vi inte ska lämna hemmet en sekund. Det blir bara slapp och mys och jag ska spela mitt donkey kong som jag fick av Apan!

Så över och ut ni där ute, njut nuet!

Återupplivad!

tisdag den 20:e dec @ 10:03
HEEEEJ BLOOOOGGEEEEN!
Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN sitter jag här och knappar på tangentbordet igen. Du ska veta att jag tänkt på dig bloggen, men inspirationen, lusten och tiden har inte funnits. 

Det har hänt en del sen sist, jag ska dra det kortfattat:
Min EPA-fåtölj är klar, den blev hur fin som helst och nu står den här hemma i vårat vardagsrum. Apan ger mig hur mycket beröm som helst för den, han tycker också att den är väldigt fin och också bekväm <3 Han säger att jag har rätta tänket och handlaget. Åh.  Han är så bra.

Jag har varit dunderförkyld och legat hemma med feber i flera dagar och trott att min stund var kommen. Så var det tack och lov inte utan lagom för att hinna klart med min fåtölj så blev jag frisk.

Apan och jag har tagit in vår första gran. Fjärde advent kommer att vara den dagen då vi tar in och klär granen i vår familj. Väldigt mysigt är det att ha den klädd och grann. Vi fick möblera om för att få en bra plats till den, så nu står den här och tar upp massa plats! Jättefin!

Julfeeling är total hos mig, även om jag skulle önska liiite snö, eller åtminstone minusgrader på jul för den där extra myspyskänslan.Huset är iallafall pyntat men idag ska jag ta fram lite mer tomtar, har inte blivit av än. Jag ska också in till stan en sväng, fika med min vän Caroline och fixa en klapp. Sen är jag typ klar med klapparna... En kvar som jag inte riktigt vet än... Men det ska lösa sig till det bästa tror jag. Plötsligt kommer ju julklappsnilleblixten.

Så det var en kort recap om vad som pågått. Inemellan allt detta är det ju såklart skolan som tagit all min tid. Nu har jag dock välförtjänt jullov ända till 16 januari. Hur underbart? Jätteunderbart! 

Nu hoppas jag att jag återkommer inom kort igen.