Att vakna och att vakna.

tisdag den 30:e aug @ 06:46
Hela sommaren har jag några dagar i veckan behövt kämpa mig upp klockan sex på morgonen. Jag har släpat mig ut till toaletten och försökt tvätta bort det värsta sömngruset ur ögonen, kletat på lite mascara och dragit upp håret i en tofs. En halvtimme senare har jag suttit i bilen, gett mig själv en örfil för att riktigt vakna till och sedan, mycket försiktigt, gett mig av mot jobbet.
Det hände för senast en och en halv vecka sedan.

Sedan dess har jag gått upp klockan sex på morgonen fem gånger. Dessa fem gånger har jag vaknat en stund innan klockan ringt och antingen skuttat upp ur sängen eller legat och dragit mig lite med ett leende på läpparna. Jag har sedan ätit frukost och suttit lite vid datorn för att slutligen lägga en relativt lång stund på piff. Och allt går så lätt. Jag känner mig bara pigg och glad och det håller i sig hela dagen. Det är inte svårt att fatta varför. Jag tror alla fattar varför.

Jag önskar jag hade känt likadant när jag gick i gymnasiet. Men jag undrar om man är kapabel till att vara motiverad på samma vis då? Möjligen om man redan då vet exakt vad man vill göra efter gymnasiet och hittar perfekta utbildningen till det. Men det är tveksamt. Jag personligen kan iallafall (stolt) säga att jag är inte ens hälften av den personen idag som jag var på gymnasiet. Men det hör inte hit, det hör till ett annat inlägg.

Summan av det hela är att jag är så himlars nöjd med att jag får göra så roliga saker om dagarna nu för tiden. Jag tycker det är obeskrivligt roligt och dagarna susar förbi.

Idag ska vi på studieresa till Tibro och Hantverkscentrum.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: