Sjukt rastlös.

söndag den 28:e aug @ 11:57
Hej hej hallå bloggen!
Här sitter jag i morgonrocken och surar lite över att jag nog tog mig vatten över huvudet igår. Kände mig riktigt pigg efter att ha varit rätt kass på torsdagen och fredagen. Det riktigt pirrade i kroppen av rastlöshet så jag begav mig till Vänersborg för att gå på Erikshjälpen, sedan hängde jag med mor och far på antik och samlar-mässa i Båberg för att avsluta med ett besök på Överby. Kände mig relativt pigg hela tiden men idag får jag ge igen. Förkylningen blev lite värre idag igen med nästäppa och slemhosta. Men men, ingen feber iallafall och jag ska bara ta det lugnt idag så jag mår bättre imorgon när det är dags för skola igen. Längtar så jag nästan kreverar. Det var skittrist att behöva ligga hemma i två dagar och veta att klassen började med ett nytt kul projekt! Plågsamt! Imorgon är det inte mycket som kan stoppa mig.

Gjorde förresten några riktigt fina fynd igår. Tänkte jag skulle ta några foton senare på det hela. Bland annat en kanonkul klänning från 60-talet, en skolplansch och himla, himla, himla fin liten bullterrier som jag fick av min far...

Nu ska jag lägga i en tvätt, det är lite sådär lagom ansträngande. Sen blir det stickning och något  att se på från webb-tv.

Hej så länge!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: